Ontdek hoe het model werkt

Het Prognose Model Gemeenten heeft een handige functionaliteit: de scenariomanager. Daarmee kun je onder andere:

✔️ Scenario's vanuit een risico impact analyse doorrekenen.
✔️ CPB-scenario's vertalen in een meerjarig structureel beeld.
✔️ werken met meerdere scenario's en bandbreedtes.

De scenariomanager helpt om raad en college inzicht te geven in de impact van de coronacrisis op de financiën van jouw gemeente.

Scenariomanager

✔️ Scenario's vanuit een risico impact analyse doorrekenen.
✔️ CPB-scenario's vertalen in een meerjarig structureel beeld.
✔️ werken met meerdere scenario's en bandbreedtes.

Bekijk het gratis webinar

Benieuwd hoe de scenariomanager werkt? Bekijk ons gratis webinar. We laten zien hoe je scenario's opstelt en doorrekent. In 30 minuten ben je up-to-date! Heb je na afloop vragen? Laat het gerust weten. Stuur dan even een mailtje naar info@gemeentemodel.nl. Dan helpen we je snel.