Nieuw: scenariomanager

Het Prognose Model Gemeenten heeft een nieuwe functionaliteit: de scenariomanager. Daarmee kun je onder andere:

✔️ Scenario's vanuit een risico impact analyse doorrekenen.
✔️ CPB-scenario's vertalen in een meerjarig structureel beeld.
✔️ werken met meerdere scenario's en bandbreedtes.

De scenariomanager helpt om raad en college inzicht te geven in de impact van de coronacrisis op de financiën van jouw gemeente.

Nieuw: scenariomanager

Het Prognose Model Gemeenten heeft een nieuwe tool: de scenariomanager. Daarmee kun je onder andere:

✔️ Scenario's vanuit een risico impact analyse doorrekenen.
✔️ CPB-scenario's vertalen in een meerjarig structureel beeld.
✔️ werken met meerdere scenario's en bandbreedtes.

De tool helpt jou om raad en college inzicht te geven in de impact van de coronacrisis op de financiën van jouw gemeente en ondersteunt je bij risicomanagement.

Bekijk de gratis videodemo

Benieuwd hoe de scenariomanager werkt? Bekijk onze gratis videodemo. We laten zien hoe je scenario's opstelt en doorrekent. In 30 minuten ben je up-to-date!

Hilko de Boer (Finolia)

Hilko de Boer

Gemeentemodel.nl

Als je het Prognose Model Gemeenten nu al gebruikt, heb je een goede basis om snel met de scenariomanager te gaan werken.

Ook aan de slag met de scenariomanager?

Gebruikers van het Prognose Model Gemeenten kunnen de scenariomanager tegen een aantrekkelijk tarief aanschaffen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw gemeente!