Prognose Model Gemeenten

Bespaar veel tijd met het
Prognose Model Gemeenten 

In dit drukke begrotingsjaar kan jij je tijd goed gebruiken. Kies daarom voor het gemak en de tijdswinst die het Prognose Model Gemeenten oplevert. Zo zit dat:  

>> Berekeningen: Je voert op één plek de benodigde cijfers in. Het model berekent vervolgens automatisch de financiële kengetallen, een kasstroomoverzicht, de balansprognose, het EMU-saldo en de financieringsbehoefte. 

>> Visuals: De cijfers uit de verschillende prognoses worden automatisch verwerkt in visuals en getoond in een dashboard. De tabellen en grafieken kan je direct gebruiken in je P&C-stukken en in presentaties. 

>> Aanpassingen: Last-minute aanpassingen in de cijfers? Doordat je werkt vanuit één bron werkt, hoef je niet handmatig je prognoses, overzichten en kengetallen aan te passen. 

Het Prognose Model Gemeenten bestaat uit een module voor de begroting, een module voor de jaarrekening en een module om scenario's te maken. Natuurlijk sluiten de modules onderling naadloos op elkaar aan.


Wil jij net als meer dan 35 andere gemeenten ook het gemak van het Prognose Model Gemeenten ervaren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. 


Ontvang updates per mail over het Prognose Model Gemeenten

Wil je liever eerst het model wat beter leren kennen? Dat kan. Vul je mailadres in. Dan ontvang je van ons voortaan korte, informatieve updates over het model. We sturen je zo'n 6 tot 10 mails per jaar. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. 

Gemeentemodel.nl