Prognose Model Gemeenten

Waarom al meer dan 35 gemeenten het Prognose Model Gemeenten gebruiken

Laten we eerlijk zijn: voldoen aan de BBV-verplichtingen is niet het meest spannende onderdeel van jouw werk. Dus kun je het maar beter zo snel én efficiënt mogelijk doen. Daar helpt het Prognose Model Gemeenten je bij. De belangrijkste voordelen op een rij?

>> Tijdswinst: Het opstellen van een balansprognose, de financiële kengetallen en het EMU-saldo kost je slechts een paar uur.

>> Betrouwbaarheid: Doordat je werkt vanuit één bron, sluiten prognoses onderling altijd naadloos op elkaar aan. Ook bij last-minute aanpassingen

>> Inzicht: Tabellen, grafieken, dashboards; die hoef je niet meer zelf te maken. Het model genereert ze namelijk automatisch voor je, inclusief streefwaardes. 

>> Borging: Het model wordt centraal beheerd, kent goede documentatie en je ontvangt jaarlijks een update met verbeteringen en aanpassingen aan wet- en regelgeving.  

Het Prognose Model Gemeenten bestaat uit een module voor de begroting, een module voor de jaarrekening en een module om scenario's te maken. Natuurlijk sluiten de modules onderling naadloos op elkaar aan.


Wil jij net als meer dan 35 andere gemeenten ook het gemak van het Prognose Model Gemeenten ervaren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. 


Ontvang updates per mail over het Prognose Model Gemeenten

Wil je liever eerst het model wat beter leren kennen? Dat kan. Vul je mailadres in. Dan ontvang je van ons voortaan korte, informatieve updates over het model. We sturen je zo'n 6 tot 10 mails per jaar. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. 

Gemeentemodel.nl