Prognose Model Gemeenten

Jouw begroting eenvoudig BBV-proof met het Prognose Model Gemeenten

Elk jaar verandert er wel iets in de BBV-verplichtingen. Geen zin om de notities van de commissie BBV tot in detail door te pluizen? Het Prognose Model Gemeenten maakt het makkelijk om te voldoen aan de BBV-verplichtingen:

>> Updates: Je ontvangt elk jaar een nieuwe versie van het model, waarin wijzigingen in wet- en regelgeving verwerkt zijn. Zo hoef je zelf niet meer te checken of je voldoet aan de eisen bij de berekening van de financiële kengetallen, een kasstroomoverzicht, de balansprognose, EMU-saldo en financieringsoverzichten.

>> Kennisborging: Je bent niet langer afhankelijk van kennis die in het hoofd van 1 of 2 medewerkers zit. Als zij ziek zijn of uit dienst gaan, kun je dankzij het Prognose Model Gemeenten nog steeds makkelijk aan de BBV-verplichtingen voldoen.

>> Betrouwbaarheid:  Doordat je werkt vanuit één bron, sluiten prognoses onderling altijd naadloos op elkaar aan. Ook bij last-minute aanpassingen. 

Het Prognose Model Gemeenten bestaat uit een module voor de begroting, een module voor de jaarrekening en een module om scenario's te maken. Natuurlijk sluiten de modules onderling naadloos op elkaar aan.
Wil jij net als meer dan 35 andere gemeenten ook het gemak van het Prognose Model Gemeenten ervaren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. 


Ontvang updates per mail over het Prognose Model Gemeenten

Wil je liever eerst het model wat beter leren kennen? Dat kan. Vul je mailadres in. Dan ontvang je van ons voortaan korte, informatieve updates over het model. We sturen je zo'n 6 tot 10 mails per jaar. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. 

Gemeentemodel.nl